Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Matt Bell kolmivuotiseen sopimukseen EV-7:n kanssa

Julkaistu

Matt Bell Delaware Disc Golf Challengessa 2021 // Kuva: USDGPT

Puttausmestari Matt Bell #48950 lisää EV-7:n putterit laukkuun kolmivuotisella sopimuksella. Sopimus kattaa vuodet 2022-2025. Bell on kiertueveteraani joka on kerännyt voittoja ja kärkisijoituksia jo vuosia. Hän on vuoden 2016 PDGA Putting World Champion, 2018 PDGA Doubles World Champion, 2021 DGPT Putting Invitational 2 Champion ja PDGA National Tour Champion. Hän on tällä hetkellä 20. sijalla maailmassa, ratinigilla 1024.

“Yrittäessäni löytää täydellisyyttä greenillä, olen löytänyt EV-7:n. Tämän kumppanuuden myötä uskon, että parhaat suoritukseni väylillä ovat edessäni eivätkä takanani. Teknologian ja testauksen kehityksen myötä minulla on nyt parhaat työkalut, jotka osoittavat todellisen kykyni.”

Matt Bell, EV-7:n blogissa

Bell aloittaa kauden käyttämällä Penrosea “yhteiskehitetyllä muovisekoituksella”. Bell purki DGA -sopimuksensa offseasonin 2021 alussa ja oli jo allekirjoittanut kiekko- ja vaatesponsoroinnin Thought Space Athleticsin kanssa. Drew Gibson allekirjoitti vain putterisopimuksen EV-7:n kanssa kaudella 2020, EV-7:n saapuessa markkinoille.

Sopimukset

Vastaa

👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹