Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Chris Dickerson purkaa sopimuksensa Prodigyn kanssa

Julkaistu

Chris Dickerson vuoden 2021 USDGC -kilpailussa // Kuva: USDGPT

Chris Dickerson ilmoitti Instagramissa, että hänen sopimuksensa Prodigyn kanssa on purettu etuajassa. Dickerson allekirjoitti Prodigyn kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen kesällä 2020.

“2021 oli viimeinen vuoteni jolloin edustin Prodigy Disciä. Haluan kiittää Prodigyä joka oli enimmäinen yritys joka tarjosi minulle sponsorointia kuusi vuotta sitten. Toivon yritykselle ja kaikille siellä työskenteleville kaikkea parasta tulevaisuudessa!”

Chris Dickerson Instagramissa

Dickerson, vuoden 2020 USDGC-mestarin, Prodigy -sopimuksen piti alun perin kestää kauden 2023 loppuun asti. Hän ei ole vielä julkistanut uutta sponsoria vuodelle 2022.

Dickerson ei kierrä koko DGPT -kiertuetta tänäkään vuonna

Ultiworld Disc Golf -sivuston mukaan Dickerson aikoo matkustaa useimpiin Disc Golf Pro Tourin kilpailuihin ja Major -turnauksiin vuonna 2022. Alkuperäisen suunnitelmansa mukaan hän ei osallistu OTB Openiin, Portland Openiin ja The Preserveen, eikä tällä hetkellä aio matkustaa kilpailemaan European Openissa COVID-19 epävarmuudesta johtuen.

“Meille se on tasapainottamista kotona ja tien päällä, varsinkin nyt, kun olemme rakentaneet talon”, sanoi hänen vaimonsa Brittany, joka tekee valokuvaustyötä Disc Golf Pro Tourilla.

Dickerson pelasi loistavan kauden 2020 ja voitti 2021 Green Mountain Championshipin DGPT:llä. Hän sijoittui tällä kaudella Disc Golf Worldseissä neljänneksi ja USDGC:ssä viidenneksi.

Sopimukset

Vastaa

👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹