Eclipse Pixel – Team MVP Halloween Edition

25,90 

Kun puhutaan yliluonnollisista kolmioista, ensimmäinen ajatuksesi saattaa olla Bermudan kolmio. Tarkemmin tarkasteltuna huomaat kuitenkin, että paranormaalit ilmiöt saattavat olla lähempänä kuin uskotkaan. Kaakkois-Massachusettsissa, Simon Lizotten kotikaupungissa, sijaitsee Bridgewaterin kolmio – alue, jolla on raportoitu yliluonnollisista ilmiöistä ufohavainnoista poltergeisteihin.

Löydä kaikki nämä kummitusolennot ja paljon muuta Eclipse Pixelin kauhuvrsiosta, jonka on kuvittanut Green C Studio! Nyt saatavilla pelin parhaassa glowmuovissa, nappaa tämä vaikeasti lähestyttävä spektaakkeli ennen kuin se katoaa!

Prosenttialennuskupongit eivät ole voimassa tälle tuotteelle. Voit käyttää täyden kanta-asiakaskortin koodia.
Lentoarvot
  • 2Nopeus
  • 4Liito
  • 0Vakaus
  • 0.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Eclipse 2.0 on MVP:n seuraavan sukupolven glowmuovi. Siinä sanotaan olevan markkinoiden paras glow. Se on täydellinen sekoitus kumimaista pitoa ja jämäkkyyttä, täydellinen heittoon päivällä tai yöllä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

170g, 171g, 172g, 173g, 174g, 175g

Väri

Harmaa/Valkoinen, Harmaa/Violetti, Keltainen/Pinkki, Keltainen/Sininen, Musta/Sininen, Musta/Valkoinen, Musta/Violetti, Oranssi/Pinkki, Oranssi/Punainen, Oranssi/Sininen, Oranssi/Violetti, Pinkki/Harmaa, Pinkki/Lime, Pinkki/Pinkki, Pinkki/Sininen, Pinkki/Valkoinen, Punainen/Turkoosi, Punainen/Violetti, Sininen/Sininen, Sininen/Valkoinen, Vaaleansininen/Violetti, Valkoinen/Valkoinen, Valkoinen/Violetti, Vihreä/Harmaa, Vihreä/Violetti, Violetti/Pinkki, Violetti/Punainen, Violetti/Sininen, Harmaa/Oranssi, Harmaa/Pinkki, Harmaa/Turkoosi, Keltainen/Vaaleanpunainen, Musta/Oranssi, Musta/Pinkki, Musta/Turkoosi, Musta/Vaalea Oranssi, Oranssi/Valkoharmaa, Oranssi/Valkoinen, Persikka/Pinkki, Pinkki/Turkoosi, Punainen/Keltainen, Sininen/Minttu, Sininen/Oranssi, Sininen/Pinkki, Sininen/Vaalea Pinkki, Sitruuna/Pinkki, Vaaleansininen/Keltainen, Valkoinen/Harmaa, Valkoinen/Pinkki, Vihreä/Oranssi, Violetti/Oranssi, Violetti/Turkoosi, Violetti/Valkoinen

Nopeus

2

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

0.5

Muovi

Eclipse

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eclipse Pixel – Team MVP Halloween Edition”

Saatat myös pitää...