Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Olemme päättäneet tehdä superodotettujen Simon Lizotte Time-Lapse -kiekkojen kanssa hyvää. Lahjoitamme 6-7 kpl prototyyppikiekkoja hyväntekeväisyyteen teidän ehdottamille kohteille. Ymmärrämme, että nämä kiekot ovat erittäin haluttuja ja niitä on meiltä kyseltykin erittäin paljon. Valitettavasti näitä ei vain ole kaikille tarpeeksi.

Olemme tulleet mietinnöissämme siihen lopputulokseen, että potentiaali tehdä kiekoilla hyvää on huomattavasti enemmän, kuin sillä, että myisimme kiekot kuluttajille joko suositushintaan 39,95€, tai vaikka maailmalla nähdyllä huutokauppatavalla.

Täytä siis lomake sivun alaosassa, valitsemme kohteet lokakuun 15. mennessä ja otamme yhteyttä kohteiden edustajiin.

Mikä on hyvä hyväntekeväisyyskohde?

Koska emme itse varmasti tunne kaikkia hyväntekijöitä, kysymme sitä teiltä! Toivomme, että hyväntekijä toimii frisbeegolfin parissa, mutta se EI ole edellytys lahjoituksen saajaksi. Ainoa vaatimuksemme lahjoituskohteelle on, että lahjoituksen saaja sitoutuu käyttämään kiekkoa hyväntekeväisyyteen. Kiekko voi olla esimerkiksi huutokauppakohteena tai muunlaisena “vetonaulana” hyväntekeväisyystavoitteiden saavuttamiseen.

Miten kohteet valitaan?

Valinta tapahtuu teidän ehdotuksien pohjalta, Disc Golf Monsterin henkilökunnan valitsemana (2 henkilöä). Yksittäinen valittu kohde voi saada yhden tai useamman kiekon, riippuen ehdotuksien määrästä ja laadusta. Valinnat tapahtuvat 15.10.2023 mennessä.

Terveisin,

Niko & Sampsa, yrittäjät

Hyväntekeväisyysehdotukset

Mikä/kuka on mielestäsi hyväntekijä, joka saisi hyötyä Time-Lapse -prototyypistä edistääkseen työtään?
Miksi ajattelet, että juuri tämä hyväntekijä/hyväntekeväisyys on hyvä kohde?
Jos tiedät, miten kohteeseen on hyvä olla yhteydessä, lisää tietoja tähän. Sähköpostiosoite, Instagram-tunnus tms.
👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹