Fission Pyro – Team MVP Halloween Edition

24,90 

Alun perin muurauskoristeeksi suunnitellusta gargoylesta tuli myöhemmin symboli, joka karkotti pahoja henkiä. Älä kuitenkaan anna sen hämätä itseäsi – nämä irvokkaat hahmot voivat elää omaa elämäänsä ja muuttua juuri siksi, mitä niiden on tarkoitus pitää loitolla. Osana Tour of Terror -kiertuetta Mike Inschon stämppi tuo tämän odottavan kauhun Fission Pyron ensimmäiseen julkaisuun!

Vaikka Fission Pyro säilyttää Pyron tunnetut ylivakaat ominaisuudet, siinä on GYRO-parannettu lento, jonka vain Fission voi tarjota – joten se on ensimmäinen Pyro, jossa ei ole Prism -muovia!

Prosenttialennuskupongit eivät ole voimassa tälle tuotteelle. Voit käyttää täyden kanta-asiakaskortin koodia.
Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 4Liito
  • 0Vakaus
  • 2.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g. Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

176g, 177g, 178g

Väri

Harmaa/Violetti, Punainen/Punainen, Punainen/Violetti, Turkoosi/Punainen, Vaaleansininen/Vihreä, Vihreä/Punainen, Vihreä/Vihreä, Hopea/Punainen, Kulta/Hopea, Kupari/Sininen, Platina/Punainen

Nopeus

5

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

2.5

Muovi

Fission

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Pyro – Team MVP Halloween Edition”

Saatat myös pitää...